Τηλ.::
Κίνα 9D προσομοιωτής VR κατασκευαστής
Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρχική Σελίδα

Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd

 

Η Co. τεχνολογίας ζωτικότητας Skyfun Guangzhou, ΕΠΕ είναι παράγοντας & εμπορική διοικητική ομο-ενσωματωμένη περιοχή βιομηχανική επιχείρηση που ειδικεύτηκε στα προϊόντα διασκέδασης anime, που βρέθηκαν στην πόλη Guangzhou-- η μεγαλύτερη βάση παραγωγής μηχανών παιχνιδιών στην Κίνα.

Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον κινηματογράφο 9D VR, το άτακτο κάστρο των παιδιών, τη μηχανή παιχνιδιών αγώνα προσομοιωτών, τη μηχανή παιχνιδιών πυροβολισμού προσομοιωτών, τη μηχανή παιχνιδιών λαχειοφόρων αγορών, τη μηχανή καλαθοσφαίρισης, τη μηχανή παιχνιδιών γερανών παιχνιδιών, τη μηχανή παιχνιδιών γύρου παιδάκι, την τηλεοπτική μηχανή παιχνιδιών, τη μηχανή παιχνιδιών παιχνιδιού και τα εξαρτήματα της μηχανής παιχνιδιών.

Κίνα Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

  • Ο στόχος μας: Για να είναι ο επαγγελματικότερος προμηθευτής εξαγωγής μηχανών παιχνιδιών στην Κίνα.

  • Η αποστολή μας: Για να παρέχει την καλύτερη υπηρεσία και τα κερδοφόρα προϊόντα στους πελάτες.

  • Το όραμά μας: Φέρτε τη διασκέδαση του εξοπλισμού διασκέδασης σε κάθε γωνία του κόσμου.

  • Το ρητό μας: Άριστη αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας προϊόντα, καλύτερη υπηρεσία μεταπωλήσεων, η γρηγορότερη παράδοση, και οι ανταγωνιστικότερες τιμές.

 

ο συνεργάτης Huawei

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Skyfun

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 40000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η ιστορία μας:

2013 (γεννημένος), η Co. τεχνολογίας ζωτικότητας Guangzhou Skyfun, ΕΠΕ καθιερώνεται ως επιχείρηση που βρίσκεται στο panyu Guangzhou την περιοχή-μεγαλύτερη βάση παραγωγής μηχανών παιχνιδιών στην Κίνα. Είμαστε ειδικευμένοι στην εξαγωγή μιας μηχανής παιχνιδιών λούνα παρκ ποικιλίας συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή αγώνα, πυροβολισμός του προσομοιωτή, μηχανή μουσικής, εσωτερική παιδική χαρά, και vr εξοπλισμοί.

 

2014 (αυξηθείτε), grew.after δύο έτη αργότερα, αναπτυγμένος επιχείρηση καλύτερος και καλύτερος μας, εν τω μεταξύ, παρευρισκόμαστε στο εμπορικό επιμελητήριο δικτύων Panyu, όλο και περισσότερο δημοφιλές σε αυτόν τον τομέα.

 

2015 (μετατροπή), επιχειρησιακή ανάπτυξη επιχείρησης changed.our fastly εξ αιτίας του μέγιστου συνεργαζόμενου πρόθυμου και άριστου ποιοτικού προϊόντος sinserity μας, όλο και περισσότεροι πελάτες μας εκτιμάμε. Και η κλίμακα της επιχείρησής μας έγινε ισχυρότερη και ισχυρότερη, και εγκατέστησε έντονα στο πάρκο ζωτικότητας σθένους φέτος.

 

2016 (ώριμος), maturewith οι αριθμοί διαταγών που αυξάνονται εντυπωσιακά, η επιχείρησή μας παρευρεθήκαμε σε έναν ανταγωνισμό αποκαλούμενο» BaiCheng», περισσότερες από 300 επιχειρήσεις παρευρίσκονται σε αυτήν την ευκαιρία, και ως αποτέλεσμα των αδιάλειπτων προσπαθειών μας, είμαστε ανταμειμμένα No.2 των αριθμών εμπορικής διαβεβαίωσης σε Alibaba, γίνετε επίσης ο χρυσός προμηθευτής σε Alibaba. Επιπλέον, η επιχείρησή μας παρευρίσκεται σε μιας από τη μεγαλύτερη Διεθνή Ένωση της έκθεση-Σαγκάη διασκέδασης των λούνα παρκ και της έλξης. Το σήμα-Skyfun μας άφησε βαθμιαία σε κάθε επισκέπτες μια βαθιά εντύπωση.

 

2017 (ισχυρός), με τη συνεχή σκληρή δουλειά μας, η ομάδα μας γίνεται ισχυρότερη και ισχυρότερη. Ο αριθμός υπαλλήλου είναι όλο και περισσότεροι, κάθε οικογένειες στην επιχείρησή μας μπορούν να εκτελέσουν το γοητευτικό πλεονέκτημά τους με την εξειδικευμένη γνώση και την πλούσια εμπειρία. Το Μάρτιο, παρευρισκόμαστε σε μια διάσημη διασκέδαση έκθεση-GTI σε Pazhou, το οποίο είναι μια θέση για την έκθεση καντονίου.  Στο κοντινό μέλλον, ερχόμαστε επίσης στις ΗΠΑ να παρευρεθούμε στην έκθεση IAAPA για να παρουσιάσουμε ελκυστικότερα νέα προϊόντα στους ανθρώπους. Η επιχείρησή μας αυξάνεται ακόμα με την αρχή δημιουργεί τη διασκέδαση για τον κόσμο, επίσης, εμείς είναι πάντα αυστηρή με την ποιότητα, να παρέχει τα καλύτερα αγαθά για τους πελάτες μας, και να αναπτύξει τα νέα προϊόντα ξανά και ξανά.

 

υπηρεσία της εταιρίας

1. Διάφορος του ανεφοδιασμού προϊόντων για το δωμάτιο Arcade

Περισσότερο από 6 έτη εμπειρίας της βιομηχανίας λούνα παρκ, μπορούν να παρέχουν και το τηλεοπτικό παιχνίδι και τον εξοπλισμό VR που μπορούν να εγκαταστήσουν το σύστημα καρτών μελών, ένα κατάλληλο σύστημα διαχείρισης για τους πελάτες.

 

2. Ο cOem προσάρμοσε την υπηρεσία:

Skyfun με περισσότερους από 20 τεχνικούς ανθρώπων, ως μόνο προμηθευτή VR του κινητού 5G προγράμματος Huawei στην Κίνα, με τη δυνατότητα να σχεδιαστούν και να παραχθούν τα επί παραγγελία προϊόντα.

 

2. Pre-sales υπηρεσία:

Επαγγελματική πρόταση για την αγορά και τα προϊόντα, με τον κερδοφόρους επιχειρησιακό προγραμματισμό και τις λύσεις. Η προσφορά προσάρμοσε το τρισδιάστατο σχεδιάγραμμα με τη μηχανή και τη διαστημική διακόσμηση. 

 

3. Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων:

 

1) Αποστέλλοντας τεχνικοί στη θέση του πελάτη στην πλήρη εγκατάσταση των μηχανών.

2) Περιεκτικό εκπαιδευτικό μάθημα για τους πελάτης-δευτερεύοντα τεχνικούς ή τον υπάλληλο.

3) 12 μήνες εξουσιοδότησης για το υλικό

4) Υπηρεσία διάρκειας ζωής για το λογισμικό και την αναπροσαρμογή περιεχομένου.

 

 

 

 

Ομάδα επιχείρησης

Ομάδα Skyfun

 

1. Τμήμα πωλήσεων: 15-20 άνθρωποι

2. Ομάδα τεχνικών: 5 άνθρωποι

3. Τμήμα παραγωγής: 20 άνθρωποι

4. Προσωπικό ποιοτικής επιθεώρησης: 5 άνθρωποι

5. Ομάδα μεταπωλήσεων: 8 άνθρωποι

 

Κίνα Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Guangzhou Skyfun Animation Technology Co.,Ltd
101, ένας από το Νο 39, δρόμο Xixian, βιομηχανική ζώνη kengtou, κωμόπολη Nancun, περιοχή Panyu, πόλη Guangzhou, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, Κίνα
Τηλ.::86--18127818571
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας 9D προσομοιωτής VR προμηθευτής. © 2017 - 2020 simulatorvirtualreality.com. All Rights Reserved.